Азаров заборонив своїм підлеглим витрачати кошти на купівлю нових автомобілів, техніки та ремонти кабінетів

Поділитися
Прем'єр-міністр України Микола Азаров звернув увагу керівників міністерств і відомств на недозволеність нераціонального використання бюджетних ресурсів і заборонив Держскарбниці фінансувати купівлю чиновниками нових автомобілів, техніки та оплату ремонтів кабінетів.
Прем'єр-міністр України Микола Азаров звернув увагу керівників міністерств і відомств на недозволеність нераціонального використання бюджетних ресурсів і заборонив Держскарбниці фінансувати купівлю чиновниками нових автомобілів, техніки та оплату ремонтів кабінетів."Я звертаюся до членів Кабінету міністрів України, керівників міністерств і відомств із вимогою - навіть не планувати використання коштів на придбання нових службових автомобілів, нової техніки, меблів, не допускати витрат коштів на ремонт кабінетів тощо", - сказав Азаров, відкриваючи засідання уряду у середу в Києві. "Даю доручення Державній скарбниці припинити фінансування ... якщо будуть мати місце подібні факти. Причому припинити фінансування як із загального, так і зі спеціального фондів", - наголосив прем'єр-міністр. Він нагадав чиновникам, що необхідно забезпечити належну економію бюджетних коштів. "Президент підкреслив, що цей бюджет повинен відіграти стабілізуючу роль. Це буде бюджет жорсткої економії та ефективного використання коштів", - сказав він. Раніше Азаров назвав чутками інформацію про те, що держчиновники витрачають бюджетні кошти на дорогі автомобілі. Водночас газета "Дело" опублікувала офіційне оголошення з Вісника держзакупівель про наміри придбати VIP-автомобілі для МВС. Зокрема, Міністерство внутрішніх справ оголосило про проведення тендеру на закупівлю чотирьох автомобілів Mercedes Е350, чотирьох автомобілів Audi А6 і 12 машин Toyota Camry. Тільки чотири Mercedes обійдуться державному бюджету більш ніж у 2 мільйони гривень. Вартість Audi А6 коливається від 35 000 до 73 тисяч євро.

За матеріалами Інтерфакс Україна, «Української правди»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі