Азаров: Життєвий шлях Януковича може бути гідним прикладом для підростаючого покоління

Поділитися
Життєвий шлях президента України Віктора Януковича може бути гідним прикладом для підростаючого покоління, вважає прем'єр-міністр України Микола Азаров.
Життєвий шлях президента України Віктора Януковича може бути гідним прикладом для підростаючого покоління, вважає прем'єр-міністр України Микола Азаров.Про це прем'єр сказав, зустрічаючись з учасниками IX міжнародного дитячого фестивалю «Змінимо світ на краще» та першої сесії Генасамблеї міжнародної громадської організації «Всесвітня дитяча ліга націй», які пройшли в «Артеку», у Кабінеті міністрів у середу, 15 вересня. «З самого початку треба виховувати в собі самостійність, уміння самим, не спираючись ні на чию допомогу, пробиватися по життю. У вас є дуже сильний приклад нашого президента, який виховувався без батьків, як ви знаєте, пройшов через інтернати і став президентом. Він сам себе зробив, сам себе провів по життю, спираючись насамперед на власний характер», - сказав Азаров, звертаючись до дітей. При цьому прем'єр згадав власне дитинство. Він розповів, що без сторонньої допомоги він з друзями зробили собі волейбольний та баскетбольний майданчики, і «практично весь вільний час проводили у дворі, граючи у волейбол, футбол, баскетбол». Азаров закликав дітей бути самостійними та ініціативними і пообіцяв підтримку уряду в реалізації державних програм, спрямованих на розвиток дитячої творчості, ініціативності.

За матеріалами «Інтерфакс-Україна»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі