Голлівудська кіностудія Metro-Goldwyn-Mayer готується до банкрутства

Поділитися
Голлівудська кіностудія Metro-Goldwyn-Mayer Inc. (MGM) планує оголосити банкрутство і вже почала переговори з кредиторами, яким легендарна кінокомпанія винна $4 млрд.
Голлівудська кіностудія Metro-Goldwyn-Mayer Inc. (MGM) планує оголосити банкрутство і вже почала переговори з кредиторами, яким легендарна кінокомпанія винна $4 млрд.MGM, що випустила такі фільми як "Чарівник країни Оз" і "Віднесені вітром", сподівається отримати з боку 100 кредиторів схвалення плану з реструктуризації боргу, згідно з яким вони отримають 95% частки кіностудії. MGM сподівається, що під час процедури банкрутства компанія зможе функціонувати в нормальному режимі. Рішення про банкрутство прийшло після багатомісячних спроб продати MGM найбільш перспективним інвесторам. Так, у вересні The Wall Street Journal повідомляла про індійський концерн Sahara India Pariwar, який пропонував $2,4 млрд за кіностудію. Навесні Time Warner була готова заплатити за MGM $1,5 млрд. Важке фінансове становище голлівудської студії експерти пояснюють відсутністю фільмів блокбастерів і різким падінням продажів DVD. На початку цього року MGM виставила себе на продаж, але навіть популярність бренду не залучила інвесторів в умовах рецесії. Запропонований MGM план реструктуризації, в рамках якого нинішній власник компанії Spyglass Entertainment буде контролювати лише 5%, повинен бути схвалений кредиторами до 22 жовтня.

За матеріалами: BBC, Вести.ру

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі