Ізраїльська армія почала зносити стіну між єврейськими і арабськими кварталами в Єрусалимі

Поділитися
Армія оборони Ізраїлю почала демонтувати стіну, що відокремлює єврейський квартал Гіло від арабського Бейт-Джалла в Східному Єрусалимі.
Армія оборони Ізраїлю почала демонтувати стіну, що відокремлює єврейський квартал Гіло від арабського Бейт-Джалла в Східному Єрусалимі.Двометрову бетонну стіну було споруджено вісім років тому для захисту жителів Гіло від обстрілу. Тепер влада вирішила, що населення перебуває в безпеці. У 2000-2002 роках, на початку другої інтифади, коли збройний конфлікт між палестинцями і Ізраїлем різко загострився, Гіло неодноразово ставав мішенню для обстрілу з снайперських гвинтівок і кулеметів. Рішення зруйнувати стіну викликало невдоволення у місцевих жителів, які вважають, що армія залишає їх без захисту. За словами мешканців кварталу, стіна викликала у них почуття безпеки. Представники армійського командування стверджують, що небезпеки нового обстрілу немає. І також відзначають, що стіну можна побудувати заново, якщо виникне така необхідність.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі