"Київміськбуд" призначив нове правління та обрав аудитора

Поділитися
Найбільший забудовник столиці - холдингова компанія "Київміськбуд" 26 жовтня сформувала новий склад правління і обрала компанію, яка буде проводити аудит її діяльності. Про це в четвер, 28 жовтня, повідомляє прес-служба КМДА.
Найбільший забудовник столиці - холдингова компанія "Київміськбуд" 26 жовтня сформувала новий склад правління і обрала компанію, яка буде проводити аудит її діяльності. Про це в четвер, 28 жовтня, повідомляє прес-служба КМДА.Так, до нового складу правління, призначеного Спостережною радою, увійшли: Костянтин Барташ, Тетяна Коцюбира, Володимир Падалюк, Іван Слюсарев та Андрій Шульга. Також в правлінні будуть працювати Олександр Галицький, Дмитро Гуленко, Сергій Драч та Василь Козарчук. За словами голови Наглядової ради «Київміськбуду» Єгора Русина, склад керівників, що відповідають за економічні і фінансові питання, повністю змінено. «Ми оновили керівний склад компанії, проте залишили тих, хто відповідає безпосередньо за будівництво і має безцінний для компанії досвід роботи в галузі», - пояснив він. Як повідомив голова правління компанії Михайло Голиця, аудит ХК «Київміськбуд» буде проводити компанія «Grant Thornton Ukraine», яка «має визначити реальний фінансовий та майновий стан холдингу». Передбачається, що аудит триватиме до середини листопада. Нагадаємо, доручення щодо проведення аудиту ХК «Київміськбуд» дав перший заступник голови КМДА Олександр Попов після позачергових зборів акціонерів, які відбулися 5 жовтня 2010. Як раніше зазначав перший заступник голови КМДА, «Київміськбуд» має виконувати свої прямі обов'язки - будувати соціальне житло, житло для постраждалих від афери групи компаній «Еліта-Центр», а також стадіон НСК «Олімпійський» та інші об'єкти в рамках підготовки до Євро-2012 , об'єкти інфраструктури міста.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі