Могильов «обома руками» підтримує відеофіксацію некоректної поведінки співробітників міліції

Поділитися
У Міністерстві внутрішніх справ України вітають практику відеофіксації порушень службових і етико-моральних норм співробітниками міліції, але вважають необхідною аналогічну відеофіксацію з боку правоохоронників.
У Міністерстві внутрішніх справ України вітають практику відеофіксації порушень службових і етико-моральних норм співробітниками міліції, але вважають необхідною аналогічну відеофіксацію з боку правоохоронників.Як повідомляє департамент зв'язків з громадськістю МВС України в понеділок, 16 серпня, коментуючи ситуацію щодо випадків некоректної поведінки співробітників ДАІ, міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов зазначив, що МВС «обома руками» «за» практику відеофіксації дій співробітників міліції, коли  йдеться про порушення правоохоронцями службових і етико-моральних норм. «Ці матеріали надалі використовуватимуться для проведення ретельної перевірки у кожному негативному випадку», - наголошується у повідомленні. Водночас міністр підкреслив необхідність аналогічної відеофіксації і з боку міліції. Перш за все, вважає він, устаткування відеореєстраторами потрібне для автомобілів Державтоінспекції, щоб знівелювати можливість провокацій або просто підтасовування відеоматеріалів з боку недобросовісних водіїв. Як зазначили в департаменті, останнім часом відеоматеріали про некоректну поведінку співробітників ДАІ були розміщені в інтернеті. За вказівкою голови МВС всі вони стали предметом вивчення і подальших дисциплінарних висновків щодо співробітників ДАІ. За  матеріалами «Інтерфакс-Україна»
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі