Москаль: Могильову купили автомобіль за мільйон

Поділитися
Для службового використання міністром внутрішніх справ Анатолієм Могильовим був куплений автомобіль Cadillac Escalade. Про це заявив депутат від НУНС Геннадій Москаль, повідомляє прес-служба "Народної самооборони".

Для службового використання міністром внутрішніх справ Анатолієм Могильовим був куплений автомобіль Cadillac Escalade. Про це заявив депутат від НУНС Геннадій Москаль, повідомляє прес-служба "Народної самооборони".

"Як відомо, протягом тривалого часу у ЗМІ активно обговорювалося питання придбання автомобілів представницького класу Міністерством внутрішніх справ. Відповідна інформація була розміщена на сайті Тендерної палати, а вартість закупівлі склала близько 6 мільйонів гривень", - відзначив він.

"Я дізнався про закупівлю УДАІ головного управління МВС у Київській області автомобіля Cadillac Escalade 2010 випуску, кузов № 1GYUKDEF3AR161904", - сказав Москаль.

За словами депутата, вартість цього автомобіля, з урахуванням виплати всіх обов'язкових платежів, перевищує 1 мільйон гривень.

"Надалі цей автомобіль був переданий у МВС України для обслуговування міністра внутрішніх справ", - зазначив Москаль.

"За наявною інформацією, придбання цього автомобіля відбулося з порушенням законодавства - без проведення тендеру та без надання дозволу Кабміном", - сказав депутат.

Москаль скерував депутатські запити до прем'єра і генпрокурора з проханням доручити ГоловКРУ перевірити законність закупівлі автомобіля та у разі виявлення порушень вжити заходів прокурорського реагування, йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 21 липня прем'єр-міністр України Микола Азаров звернув увагу керівників міністерств і відомств на недозволеність нераціонального використання бюджетних ресурсів і заборонив Держскарбниці фінансувати купівлю чиновниками нових автомобілів, техніки та оплату ремонтів кабінетів.

«Я звертаюся до членів Кабінету міністрів України, керівників міністерств і відомств з вимогою - навіть не планувати використання коштів на придбання нових службових автомобілів, нової техніки, меблів, не допускати витрат коштів на ремонт кабінетів тощо», - сказав Азаров, відкриваючи засідання уряду у середу в Києві.

За матеріалами «Української правди»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі