Прем'єр-міністр Чорногорії подав у відставку

Поділитися
Міло Джуканович добровільно пішов у відставку з посади прем'єр-міністра Чорногорії. Він заявив, що виконав своє першорядне політичне завдання, оскільки привів країну на поріг вступу до Євросоюзу і НАТО.
Міло Джуканович добровільно пішов у відставку з посади прем'єр-міністра Чорногорії. Він заявив, що виконав своє першорядне політичне завдання, оскільки привів країну на поріг вступу до Євросоюзу і НАТО.Це рішення 48-річний Джуканович, який займав посаду голови уряду майже 20 років, обґрунтував тим, що він виконав своє першорядне завдання, оскільки сьогодні Чорногорія перетворилася на стабільну країну, яка стоїть на порозі вступу до Європейського Союзу і НАТО. Статус офіційного кандидата в члени ЄС було надано Чорногорії в середині грудня. У той же час Міло Джуканович заявив, що не має наміру йти з політики і тому залишиться на чолі правлячої Демократичної партії соціалістів (ДПСЧ). Окрім того, він повідомив, що має намір спробувати свої сили у бізнесі. Новим головою уряду Чорногорії може стати однопартієць Джукановича, нинішній віце-прем'єр і міністр фінансів країни Ігор Лукшич. Місцеві ЗМІ повідомляють, що кандидатура 34-річного Лукшича вже схвалена керівництвом ДПСЧ.

За матеріалами Deutsche Welle

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі