Президент США вперше за всю історію країни знявся у денному ток-шоу

Поділитися
Президент США Барак Обама взяв участь у зйомках денного ток-шоу The View на каналі ABC. Це перший випадок за всю історію США, коли президент країни знімається для передачі такого формату.
Президент США Барак Обама взяв участь у зйомках денного ток-шоу The View на каналі ABC. Це перший випадок за всю історію США, коли президент країни знімається для передачі такого формату. Пояснюючи, чому він вибрав саме це ток-шоу, Обама сказав, що передачу часто дивиться його дружина Мішель. За його словами, решта схожих програм її не цікавлять. У бесіді з ведучими, у числі яких фігурує відома актриса Вупі Голдберг, Обама розповів, з якими труднощами йому довелося зіткнутися за весь час роботи на посаді голови держави. Зокрема, він згадав економічний спад, війни в Іраку і Афганістані, розлив нафти у Мексиканській затоці, а також боротьбу з пандемією грипу H1N1, більш відомого як свинячий грип. Він також розповів про те, як раніше у 2010 році провів свою відпустку з дружиною і двома дочками в штаті Мен. Нагадаємо, що це стало не першим ток-шоу, у якому знявся президент США Обама. У березні 2008 року Барак Обама вже брав участь у зйомках The View. Тоді він тільки балотувався на посаду президента США. Пізніше, у червні того ж року, у передачі знялася його дружина, яка виступила в якості однієї з ведучих ток-шоу. На посаді президента Обама вже встиг знятися в декількох телепередачах - першою з них стало вечірнє шоу Джея Ліно, в ефірі якого голова держави з'явився у березні 2009 року. Серед інших програм, в яких виступив Обама, денних шоу не було.

За матеріалами: Бі-Бі-Сі, Лента.Ru

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі