Російські скінхеди заперечують причетність до бійки в Міассі

Поділитися
Челябінські та міасські скінхеди категорично заперечують свою причетність до побиття глядачів рок-фестивалю «Торнадо» у Міассі.
Челябінські та міасські скінхеди категорично заперечують свою причетність до побиття глядачів рок-фестивалю «Торнадо» у Міассі.«Ми заперечуємо причетність до цієї події. Ми любимо нашу Батьківщину і прагнемо запобігати подібній бандитській сваволі», - написав у своєму зверненні в Інтернеті один з лідерів російських націоналістів Челябінської області. За словами скінхедів, багато з них самі постраждали від нападників. Наприклад, одному зі скінхедів зламали щелепу. Нагадаємо, інцидент стався 29 серпня близько 17:00 за київським часом. Кілька десятків роздягнених до пояса міцних молодих людей (за різними даними, у кількості від 50 до 100) під'їхали до місця проведення концерту на автомобілях, побили людей. За фактом бійки на рок-фестивалі «Торнадо-2010» під містом Міасс Челябінської області порушено кримінальну справу за статтею «хуліганство». Госпіталізовано двох людей. Причетність до конфлікту скінхедів міліція не підтверджує. Повідомляється про вісім затриманих. Кількість затриманих за фактом нападу на глядачів рок-фестивалю "Торнадо" у місті Міасс Челябінської області зросла до 23 людей. У числі затриманих - підозрюваний організатор нападу, власник місцевої шашличної. За фактом розгрому рок-фестивалю порушено кримінальну справу за статтею 213 КК РФ ("Хуліганство"). За версією слідства, перед фестивалем якісь молоді люди образили власника шашличної. Він вирішив помститися і влаштував напад на "Торнадо". При цьому не уточнюється, яке відношення зазначені молоді люди мали до фестивалю. До Челябінської області у вівторок, 31 серпня, була скервана група офіцерів центрального апарату МВС РФ, яка займеться розслідуванням побоїща. Перевірка триватиме протягом семи днів.

За матеріалами Граней.ру, "Росбалта"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі