У ДТП загинув керівник харківського метрополітену Мусєєв

Поділитися
© Колишній корпус санаторію ім. Чувиріна
У результаті дорожньо-транспортної пригоди загинув генеральний директор Харківського метрополітену Сергій Мусєєв. Трагедія сталася в середу, 25 серпня, о 22:10 на 502 кілометрі автодороги «Харків-Ялта».
У результаті дорожньо-транспортної пригоди загинув генеральний директор Харківського метрополітену Сергій Мусєєв. Трагедія сталася в середу, 25 серпня, о 22:10 на 502 кілометрі автодороги «Харків-Ялта».Водій автомобіля Mercedes-Benz, рухаючись у напрямку міста Джанкой, не впорався з керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем Hyundai Tucson. У ДТП також загинув заступник начальника КП «Міськелектротранс» Євген Лі. Водій і двоє пасажирів Hyundai травмовані. Серед травмованих - семирічна дитина. Мусєєв народився 21 липня 1960 року. У 1982 році закінчив Донецький державний університет. Пройшов шлях від начальника виробничого відділу КП «Харківкомунпромвод» до керівника харківського метрополітену. Керівником підземки став у 2006 році. Мусєєв - почесний працівник транспорту України, академік Інженерної академії України, за вагомий внесок у розвиток транспорту був нагороджений почесною грамотою Кабінету міністрів України, подякою Міністерства транспорту та зв'язку України, орденом «За високий професіоналізм», орденом «Лідер галузі», орденом Святого Миколи Чудотворця І ступеня, почесною відзнакою Харківської обласної ради «Слобожанська слава».

За матеріалами «Объектив»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі