В Іспанії бик прорвався на трибуну з глядачами: 40 людей травмовано

Поділитися
© russia-21vek.narod.ru
В Іспанії бик, який прорвався на трибуну з глядачами, травмував не менше 40 людей. Про це у четвер, 19 серпня, повідомляють місцеві ЗМІ.
В Іспанії бик, який прорвався на трибуну з глядачами, травмував не менше 40 людей. Про це у четвер, 19 серпня, повідомляють місцеві ЗМІ.Інцидент стався напередодні увечері в містечку Тафалья, що у провінції Наварра. Повідомляється, що бик на прізвисько «Сир» вагою близько півтонни перестрибнув захисний бар'єр, що оточував трибуну з глядачами, і накинувся на людей. Тварину вдалося зупинити лише через 15 хвилин. Організаторам заходу довелося вбити бика. Більшість постраждалих отримали незначні травми, в основному синці та забої. Однак десятирічному хлопчикові, якого бик буквально затиснув між лавок, знадобилася госпіталізація. Тим не менше, життю постраждалої дитини нічого не загрожує. Інцидент в Тафальї стався під час виступу рекортадорів - людей, що виконують з биками акробатичні трюки. Вони виходять на арену без зброї і не вбивають тварин, на відміну від учасників більш широко відомої у світі кориди. Подібні події у Тафальї украй рідкісні. Бики досить часто намагаються кинутися на встановлені навколо трибун загородження, проте в переважній більшості випадків їм не вдається їх подолати.

За матеріалами: Лента.Ru, Diario de Navarra

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі