У Мексиці вбито одинадцятого за рік мера

Поділитися
У Мексиці було знайдено мертвим держслужбовця Густава Санчеса, який виконував обов'язки мера міста Тансітаро, штат Мічоакан. Про це в понеділок, 27 вересня, повідомили ЗМІ, зазначивши, що це вже одинадцятий голова міської адміністрації, якого було вбито за 2010 рік.
У Мексиці було знайдено мертвим держслужбовця Густава Санчеса, який виконував обов'язки мера міста Тансітаро, штат Мічоакан. Про це в понеділок, 27 вересня, повідомили ЗМІ, зазначивши, що це вже одинадцятий голова міської адміністрації, якого було вбито за 2010 рік. Представники влади Мічоакана повідомили, що тіло мера знйшли на дорозі в іншому місті штату - Уруапане. Згідно з попередніми даними слідства, голову міської адміністрації забили камінням. Також, згідно із заявами, було вбито й помічника Санчеса. На даний момент ні влада, ні правоохоронні органи не висувають жодних версій щодо можливих винуватців злочину. Густав Санчес був призначений виконувачем обов'язків голови Тансітаро в грудні 2009 року, після того, як обраний мер міста подав у відставку. За даними мексиканської преси мер пішов зі свого поста через погрози з боку організованої злочинності. Незабаром після  призначення Санчес звільнив 60 співробітників поліції Тансітаро, місце яких зайняли федеральні поліцейські.

За матеріалами Bloomberg

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі