У Новій Зеландії 73 дельфіни викинулися на берег

Поділитися
Відвідувачі пляжу Карікарі в північній області Нової Зеландії випадково виявили на березі 73 кити. Про цей інцидент відразу доповіли властям, які негайно вислали на місце рятувальників. На жаль, до моменту приїзду фахівців в живих залишилося лише 15 китів.
Відвідувачі пляжу Карікарі в північній області Нової Зеландії випадково виявили на березі 73 дельфінів. Про цей інцидент відразу доповіли властям, які негайно вислали на місце рятувальників. На жаль, до моменту приїзду фахівців в живих залишилося лише 15 дельфінів.Рятувальники докладають максимум зусиль для того, щоб зберегти життя особинам, що вижили. Важкі погодні умови, сильний дощ і вітер, з одного боку допомагають рятувальникам, а з іншого заважають. За такої погоди ризик загибелі дельфінів мінімальний, а ось самим фахівцям досить складно працювати в таких умовах. На жаль, дельфіни досить часто стають жертвами масових викидів на берег. Деякі фахівці вважають, що це пов'язано з екологічними змінами. Інші заявляють, що вся справа в змінах у магнітному полі землі і перешкодах в природній навігації тварин і риб.

За матеріалами CNN

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі