Адам Ламберт став новим вокалістом групи Queen

Поділитися
© fanparty.ru
У групі Queen з'явився новий вокаліст.

Американський співак Адам Ламберт став новим вокалістом групи Queen. Навесні і влітку 2012 року він має намір вирушити з Queen на гастролі.

Ламберт вже має досвід спільної роботи з учасниками Queen Брайаном Меєм і Роджером Тейлором. У 2009 році вони виступали разом у рамках однієї з програм American Idol (аналог української передачі Україна має таланти-ред.). Незабаром після цього, він заявив, що не збирається ставати учасником Queen і не має наміру працювати з групою на постійній основі.

У листопаді 2011 року на церемонії MTV European Music Awards тріо знову виступило разом. Після цього у музичній пресі стали з'являтися чутки про те, що Ламберт таки стане новим фронтменом Queen, і у грудні Тейлор повідомив, що відповідні перемовини дійсно ведуться.

Коментуючи звістку про свою співпрацю з нинішніми учасниками Queen, Ламберт зазначив, що не претендує на можливість стати повноцінною заміною Фредді Меркьюрі.

За його словами, він вважає за честь шанс виступати з Queen, і прекрасно усвідомлює той факт, що не зуміє стати для публіки новим Фредді.

Як довго триватиме спільна робота поп-виконавця з Queen, не уточнюється.

Нагадаємо, перший вокаліст Queen Фреді Мерк'юрі помер у листопаді 1991 року у віці 45 років. Через 13 років після смерті фронтмена до групи приєднався Пол Роджерс, який донедавна виконував обов'язки вокаліста колективу. Однак у 2009 році Роджерс пішов з групи, зазначивши при цьому, що, якщо музиканти Queen захочуть, він зможе виконувати вокальні партії на благодійних виступах.

Читайте також:

Хопкінс випускає диск з музикою власного твору

Джобса посмертно нагородять премією «Греммі»

У США вийде посмертний альбом Майкла Джексона

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі