Вірменію оштрафували за відмову від участі в Євробаченні

Поділитися
© Лента.ру
Вірменія заплатить штраф за відмову від участі в пісенному конкурсі Євробачення-2012. Єреван повинен заплатити повний внесок за участь у конкурсі. Окрім того, в якості штрафу Вірменії потрібно виплатити ще половину від цієї суми.

Європейський мовний союз оштрафував Вірменію за відмову брати участь в Євробаченні у Баку. Згідно з рішенням ЄВС, Вірменія повинна буде здійснити повний внесок за участь в конкурсі, а також виплатити ще половину цієї суми в якості штрафу. Крім цього, Громадське телебачення Вірменії покаже фінал Євробачення в прямому ефірі.

У ЄВС зазначили, що у разі відмови виконувати згадані рекомендації Вірменія може бути відсторонена від Євробачення в 2013 році. При цьому підкреслюється, що рішення про штраф було винесено згідно з регламентом проведення конкурсу, без урахування причин, через які Вірменія відмовилася від участі в ньому.

Вірменія офіційно відмовилася від участі в «Євробаченні» 7 березня. Раніше група вірменських виконавців звернулася з відкритим листом до Громадського телебачення країни, в якому закликала до бойкоту конкурсу. Приводом для цього стала загибель вірменського солдата на кордоні з Азербайджаном, який, як передбачалося, був убитий азербайджанським снайпером. Згодом, однак, стало відомо, що солдата застрелив товариш по службі.

Конкурс Євробачення пройде у Баку з 22 по 26 травня. Азербайджан отримав право його проведення завдяки перемозі дуету Ельдара Гасимова і Нігяр Джамал на Євробаченні в 2011 році в Німеччині. !zn

Читайте також:

Від Росії на «Євробачення» поїдуть «Бурановские бабушки»

Гайтана на Євробаченні виступить під щасливим номером

Заявки на участь у «Євробаченні-2012» подали 43 країни

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі