Безкоштовний концерт Пола Маккартні у Мехіко зібрав 200 тисяч глядачів (відео)

Відео
Поділитися
Люди стали приходити на Сокало з самого ранку, займаючи кращі місця. До вечора площа була заповнена повністю, і влада навіть була змушена закрити доступ на неї. Глядачі зайняли і прилеглі до площі вулиці.

Центральна площа Мехіко Сокало 10 травня перетворилася на концертний майданчик, на якому екс-бітл сер Пол Маккартні дав безкоштовний концерт. Як написав у своєму Twitter мер Мехіко Марсело Ебрард, послухати знаменитого співака на Сокало та прилеглих вулицях зібралися близько 200 тисяч людей.

Люди стали приходити на Сокало з самого ранку, займаючи кращі місця. До вечора площа була заповнена повністю, і влада навіть була змушена закрити доступ на неї. Глядачі зайняли і прилеглі до площі вулиці.

Не обійшлося без ексцесів: на підході до Сокало зав'язалася бійка поруч з одним із пропускних пунктів. Натовп перекинув рамку металошукача, кілька людей отримали легкі поранення. Всього до охорони громадського порядку під час концерту влади залучили 4,5 тисячі поліцейських, понад 250 автомобілів і один вертоліт.

Інцидент не зміг затьмарити радості шанувальників творчості Маккартні. Багатотисячним радісним криком юрба зустріла музиканта, коли він вийшов на сцену, споруджену поруч з Кафедральним собором Мехіко.

Цей безкоштовний концерт Маккартні став третім виступом співака у Мексиці за останні дні. П'ятого травня він дав концерт у Гвадалахарі, а 8 травня відбувся його виступ у Мехіко, але на стадіоні Azteca, куди пройти можна було за квитками.



Центральна площа Мехіко, де розташовані президентський палац і Кафедральний собор, звикла до метаморфоз: її постійно обладнають для проведення ярмарків, концертів, різних виставок і парадів. Дивляться тут і футбол, як це було під час чемпіонату світу у ПАР в 2010 році: на площі був змонтований величезний екран, щоб вболівальники могли у всіх деталях насолодитися грою улюбленої команди.

Нагадаємо, у червні 2008 року Маккартні виступив у Києві на Майдані Незалежності. Тоді, незважаючи на проливний дощ, на легендарного виконавця прийшли подивитися, за даними МНС, 350 тисяч шанувальників. !zn

Читайте також:

Діти учасників The Beatles створять власну групу

Маккартні отримав зірку на Алеї слави

Сьогодні відзначається Всесвітній день The Beatles


Маккартні зняв фільм про теракт 11 вересня

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі