Більше тисячі гостей привітали Ступку з 70-річчям на вечорі в театрі Франка

Поділитися
© rupor.sampo.ru
Ювілейний вечір Богдана Ступки, присвячений 70-річчю відомого українського актора, пройшов при повному аншлагу в театрі імені Івана Франка в Києві в п'ятницю, 7 жовтня, повідомляє прес-служба компанії-організатора заходу «Сота Синема Груп».

Театралізована вистава «Концерт № 70 від Ступки», головним героєм якого був іменинник, стала фінальним акордом у циклі творчих вечорів, приурочених до ювілею артиста, якому 27 серпня виповнилося 70. Більше тисячі гостей ювіляра стали глядачами шоу, в якому поєдналися і автобіографічна сповідь актора, і опис його творчого шляху, і привітання колег.

Урочистий вечір Б. Ступка відкрив піснею «Let my people go» легендарного джазмена Луї Армстронга.

«Все наше життя - суцільна імпровізація, а значить, все наше життя - це джаз», - сказав на початку виступу ювіляр і виконав перший куплет пісні Л. Армстронга за ударною установкою. Сидячи за барабанами, Б. Ступка приймав численні вітання, розділяючи їх ударами по тарілках.



Пісню для ювіляра виконав Олег Скрипка.



Наймолодшими акторами, які в цей вечір привітали Б. Ступку, були його внучка Устина і львівський дитячий ансамбль «Цьомочки».

/system/ckeditor_assets404IMAGE
/system/ckeditor_assets404IMAGE


В автобіографічному спектаклі ювіляра в юності і молодості зіграли його онук Дмитро й син Остап, він же першим вимовив слова подяки і залишився на сцені в якості ведучого вечора.

/system/ckeditor_assets404IMAGE
/system/ckeditor_assets404IMAGE


Глядачі не відпускали зі сцени ювіляра та учасників вистави - зал протягом п'яти хвилин стоячи аплодував акторові. Закінчуючи вечір, Б. Ступка подякував всім гостям, своїй сім'ї, трупі театру ім. Івана Франка.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі