Депп може знятися у фільмі про Джексона

Поділитися
© haaretz.co.il
На думку букмекерів, які приймають ставки щодо кастингу у майбутній байопік «короля поп-музики», Джонні Депп є найвірогіднішим кандидатом на роль Майкла Джексона.

Згідно з даними букмекерської контори, що приймає ставки за незвичним приводом, шанси Д.Деппа зіграти Джексона становлять 1 до 4. Тут зірка «Страху і ненависті у Лас-Вегасі» серйозно обходить своїх найближчих конкурентів - Уілла Сміта, чиї шанси розцінюють як 8 до 1, Ашера (6 до 1), Зака ​​Ефрона (9 до 2) і Джастіна Тімберлейка (12 до 1), пишуть znaki.fm.

Як відзначають букмекери, Д.Депп підходить на цю роль відразу за багатьма параметрами: майбутній актор починав як музикант, виріс у не зовсім благополучній сім'ї, вміє співати і танцювати (і вже демонстрував цей досвід у багатьох стрічках). Втім, поки чутки про участь Д.Деппа у фільмі залишаються не більш, ніж чутками: невідомий навіть режисер майбутнього фільму. Хоча, як ставало відомо раніше, спадкоємці Джексона пророкують на цю роль автора «Мисливців за привидами» Айвана Райтмана. У даний час проект знаходиться на стадії попередніх перемовин.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі