Діти учасників The Beatles створять власну групу

Поділитися
© megalyrics.ru
Син Пола Маккартні, Джеймс має намір відродити групу The Beatles, учасниками якої стануть діти «ліверпульської четвірки». За його словами, сини «бітлів» вже обговорювали таку можливість.

Діти членів легендарної англійської групи The Beatles розглядають пропозицію сина Пола Маккартні Джеймса, який запросив їх у нову музичну групу.

34-річний син Пола Маккартні Джеймс, заявив, що хотів би сформувати «нове покоління» The Beatles разом з синами інших учасників знаменитої групи.

Підтримку ідеї Маккартні-молодшого вже висловили син Джона Леннона Шон і син Джорджа Харрісона Дані. Барабанщик Зак, син Рінго Старра, не проявляє із цього приводу особливого ентузіазму.

«Я не думаю, що це щось, що Зак хотів би робити, - заявив Джеймс Маккартні в одному з інтерв'ю. - Можливо Джейсон (інший син Рінго Старра - ред.) захоче взяти участь».

Відповідаючи на питання, чи означають його слова, що незабаром з'являться «нові Beatles», Джемс відповів: «Все можливо».

Джеймс Маккартні пише пісні та музику. Він виконував гітарні партії під час запису двох альбомів свого батька - «Flaming Pie» і «Driving Rain». Пол Маккартні також виступив продюсером двох альбомів свого сина. Джеймс зізнався, що ім'я «Маккартні» спочатку допомагало йому у музичній кар'єрі, і що для нього честь, що його пов'язують з батьком. Також він додав, що коли був школярем, то мріяв стати кращим, аніж The Beatles.

«Я не впевнений, що зможу. Я б із задоволенням порівнявся з ними, але навіть це - завдання не з простих», - говорить Джеймс Маккартні. !zn

Читайте також:

Вбивця Джона Леннона не вийде на свободу

Маккартні зняв фільм про теракт 11 вересня


Альтернативна історія The Beatles втілиться у фільмі

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі