Фестивалю «Таврійські ігри» цього року не буде

Поділитися
Організатори відмовилися від наміру відродити фестиваль «Таврійські ігри»: колишня форма з багатоденною різностильовою музичною програмою вичерпала себе, а інший формат поки не знайдено.

Фестиваль «Таврійські ігри» в 2012 році проводитися не буде, повідомляє прес-служба компанії-організатора.

Як наголошується в повідомленні, таке рішення оргкомітетом було прийнято після глибокого аналізу музичного ринку Європи і після проведення фокус-групи серед фахівців шоу-бізнесу, партнерів фестивалю, глядачів і журналістів.

«Для переважної більшості прихильників фестивалю «Таврійські ігри» ця подія асоціюється з багатоденною різностильовою музичною програмою, конкурсом краси, пивним чемпіонатом і фестивальними теплоходами. Проте в такому форматі фестиваль «Таврійські ігри» - це вже історія, а продовжувати його розвивати в тому ж напрямі сьогодні не актуально», - йдеться в повідомленні.

В іншому ж форматі фестиваль «Таврійські ігри» організатори вирішили не проводити.

Як нагадують організатори, за 17 років на фестивалі виступило 237 виконавців з 17-ти країн світу. За ці роки події фестивалю відвідало близько 3,5 мільйона глядачів.

Міжнародний музичний фестиваль «Таврійські ігри» проводився з 1992 року щорічно до 2008 року. До 2006 року включно місцем проведення було місто Каховка Херсонської області. У 2007 році фестиваль проходив на НСК «Олімпійський» у Києві. У 2008 році фестиваль знову повернувся до Каховки. У наступні роки фестивалю не було.

У 2012 році організатори фестивалю обіцяли відновити його проведення. !zn

Читайте також:

Обережно, зорепад! «Таврійські ігри-2007»: зміна долі


СТАРИЙ ТЕЛЕВІЗОР АБО НОВИЙ ТРІУМФ?


«ТАВРІЙСЬКІ ІГРИ» У СТИЛІ «ON-LINE»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі