Фінальна частина «Сутінок» за два дні заробила в прокаті 340 млн доларів

Поділитися
Фінальна частина «Сутінок» за два дні заробила в прокаті 340 млн доларів © megaobzor.com
Фанати кіносаги «Сутінки», основна маса яких складається з дівчаток-підлітків, які з трепетом стежать за любовним трикутником між дівчиною, вампіром і перевертнем, залишилися задоволеними останнім фільмом.

Шанувальники вампірської саги «Сутінки» влаштували стрічці гідні проводи - у свій стартовий вікенд фінальна частина фентезійної мелодрами заробила у світовому прокаті 341 млн доларів, що зробило фільм однією з найбільших голлівудських франшиз.

У США і Канаді «Сутінки. Сага. Світанок: Частина 2» зібрав 141 млн доларів і з великим відривом від конкурентів підійнявся на вершину північноамериканського прокату. Попередні серії кіносаги, знятої за однойменним романом Стефані Майєр, заробили у світовому прокаті в цілому 2,5 млрд доларів.

Фанати стрічки, основна маса яких складається з дівчаток-підлітків, які з трепетом стежать за любовним трикутником між дівчиною, вампіром і перевертнем, залишилися задоволеними останнім фільмом, незважаючи на те, що в ньому є несподіваний сюжетний поворот, якого не було в книзі.


Сама Стефані Майєр не виключила можливість написання нових серій про вампірів і перевертнів, але сказала, що закрила розділ про сім'ю Калленів.

П'яті «Сутінки» з легкістю обігнали лідера американського прокату минулого тижня, нову стрічку про агента Джеймса Бонда «007: Координати «Скайфолл», касові збори якої цього разу склали 41,5 млн доларів.

На третю сходинку прокату піднялася біографічна драма Стівена Спілберга «Лінкольн», що заробила за свій другий прокатний вікенд 21 млн доларів. !zn

Читайте також:

У Голлівуді почалася криза ідей

Кінопрем’єри тижня: Остання частина «Сутінків», комедія, жахи і британське кіно

У США обрали найкращий фільм року

«Відтінки сірого», анатомія літературної сенсації

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі