Градоначальник Чернівців закликав львів'ян голосувати за чернівецьких майдансерів

Поділитися
© LB.ua
Мер Віталій Михайлишин зазначив, що в Чернівцях проживає близько 250 тисяч, а в Львові в рази більше людей. І якщо чернівецьких майдансерів підтримає хоча б кілька сотень тисяч львів'ян, то вони обов'язково здобудуть перемогу.

Градоначальник Чернівців Віталій Михайлишин напередодні півфіналу всеукраїнського танцювального конкурсу "Майданс" відвідав Львів, щоб закликати львів'ян голосувати за чернівецьку команду, яка бере участь у телевізійному шоу "Майданс".

"Звертаюся до вас за незвичним приводом. 22 вересня в Києві відбудеться півфінал всеукраїнського танцювального конкурсу "Майданс", в якому братиме участь дитяча команда з мого міста. Я тривалий час спілкуюся з цим колективом і надаю допомогу в рамках своїх можливостей цим дітям на шляху до їх мрії", - звернувся до львів'ян Віталій Михайлишин.

"У суботу буде вирішуватися доля чернівецької команди. Ключовим моментом визначення переможців буде так зване смс-голосування. Наша команда дуже ретельно готувалася, не шкодуючи сил і часу. Але, на жаль, дуже багато залежить не від команди, а від людей, які можуть підтримати її своїм голосуванням. Тож я приїхав просити вас, наших шановних сусідів, підтримати нашу команду своїм голосуванням у цю суботу", - зазначив він.

Віталій Михайлишин зазначив, що в Чернівцях проживає близько 250 тисяч, а у Львові в рази більше людей. І якщо чернівецьких майдансерів підтримає хоча б кілька сотень тисяч львів'ян, то вони обов'язково здобудуть перемогу.

"Ми не таке велике місто як Львів, але так само, як і львів'яни, маємо свою гордість. Я деякий час спостерігаю за цим проектом, бачив, як, на жаль, вибула з цих змагань львівська команда, яка, на мою думку, дуже талановита і дуже креативна. Я приїхав просити вас, наших шановних сусідів, підтримати нашу команду своїм голосуванням у суботу. Ця перемога дуже важлива для всіх чернівчан, але особливо вона важлива для цих дітей", - підкреслив Віталій Михайлишин.

За умовами конкурсу телепроекту "Майданс" кожна команда-учасник повинна оголосити, на що вона витратить мільйон призових коштів у разі перемоги. Чернівецькі майдансери оголосили, що направлять ці кошти на обладнання для Чернівецького Національного Університету ім. Федьковича.

"Це означає, що ці маленькі громадяни пов'язують своє майбутнє зі своїм рідним містом, прагнуть вчитися в Університеті, мріють прославити наше місто на весь світ. Тож прошу вас про підтримку, щоб ви, як журналісти через ваші ЗМІ донесли до львів'ян моє людське прохання підтримати ваших добрих сусідів - маленьких чернівчан, які беруть участь у танцювальному конкурсі", - зазначив Віталій Михайлишин.

Вірить у перемогу і підтримку своїх земляків чернівецьких майдансеров журналістка львівського корпункту телеканалу "Інтер", який транслює це шоу.

"Я думаю, якщо Львів когось і підтримає, то це будуть точно Чернівці, - впевнена журналіст "Інтера" Софія Гордієнко. - Ми, галичани, дуже любимо, коли нас просять. І сам факт, що мер міста приїхав сюди особисто і попросив допомогти, зіграє свою роль. Можливо не тільки Львів, але й область проголосує за чернівчан". !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі