Кращим незалежним фільмом року стала картина «Королівство повного місяця»

Поділитися
© : кадр из к/ф "Королевство полной луны"
13-річний актор Джаред Гілман, який зіграв одного з головних героїв «Королівства повного Місяця», при отриманні нагороди подякував маму за те, що та «тягала його на всі ці кінопроби».

Картина Уеса Андерсона «Королівство повного місяця» («Moonrise Kingdom») удостоїлася нагороди Gotham Award в номінації «Кращий фільм», повідомляє Variety.

Конкуренцію стрічці Уеса Андерсона в цій номінації складали «Берні» («Bernie») Річарда Лінклейтера, «Найсамотніша планета» («The Loneliest Planet») Джулії Локтєв, «Майстер» («The Master») Пола Томаса Андерсона і «На півдорозі в нікуди» ( «Middle of Nowhere») Ави Дюверне.

Сам Уес Андерсон церемонію, що відбулася в Нью-Йорку 26 листопада, відвідати не зміг. В даний час режисер знаходиться в Європі, де готується до зйомок наступної картини «Готель Гранд Будапешт» («The Grand Budapest Hotel»). 13-річний актор Джаред Гілман, який зіграв одного з головних героїв «Королівства повного Місяця», при отриманні нагороди подякував маму за те, що та «тягала його на всі ці кінопроби».

У номінації «Акторський прорив» нагороду отримала Емаяці Корінеальді (Emayatzy Corinealdi), яка знялася в стрічці «На півдорозі в нікуди». Премії за режисуру удостоївся Бен Зайтлін, який поставив фільм «Звірі дикого Півдня» («Beasts of the Southern Wild»).

Премія Gotham Award вручається з 1991 року незалежним кінематографістам. !zn

Читайте також:

Дитинство пішло в «Королівство»

Кінопрем'єри тижня: Фільм-відкриття Канн, жахи, мультик-3Dі Ніколас Кейдж

Канни-2012: Брюс Вілліс розповів про свою найбільш незвичайну роль

Оголошена основна конкурсна програма Каннського кінофестивалю

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі