«Місяць джазу у Криму» об'єднає кілька фестивалів

Поділитися
© foksa7.livejournal.com
У проекті «Місяць джазу у Криму» будуть об'єднані кілька фестивалів джазу. Серед них - уже існуючий «Джаз Коктебель» і новий авторський фестиваль джазової гітари Енвера Ізмайлова.

З 28 серпня по 28 вересня буде реалізований проект «Місяць джазу у Криму», метою якого є розширення рамок курортного сезону на півострові. Про це повідомляє Курортно-інформаційний центр АР Крим.

За словами міністра курортів і туризму Криму Олександра Лієва, у проекті «Місяць джазу в Криму» будуть об'єднані кілька фестивалів джазу. Серед них - уже існуючий «Джаз Коктебель» і новий авторський фестиваль джазової гітари Енвера Ізмайлова.

«Уже створено оргкомітет проекту на рівні Ради міністрів Криму, головною метою якого є адміністративна допомога. Окрім того, буде здійснена рекламна підтримка за рахунок кримського бюджету», - зазначив глава курортного відомства.

Нагадаємо, X Міжнародний музичний фестиваль «Джаз Коктебель» (Koktebel Jazz Festival) відбудеться у Криму з 29 серпня по 2 вересня. На щорічному кримському оpen-air планується проведення майстер-класів від музикантів і більше 70-ти концертів. !zn

Читайте також:

Український джазмен зніме продовження фільму «Ми з джазу»


Земфіра дала «останнє» інтерв'ю

Помер клавішник Deep Purple Джон Лорд

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі