Мілла Йовович хоче зіграти Тимошенко

Поділитися
Мілла Йовович хоче зіграти Тимошенко
Про своє бажання втілити на екрані образ лідера української опозиції актриса розповіла іншій відомій опозиціонерці - російській телеведучій Ксенії Собчак.

Голлівудська актриса українського походження Міла Йовович не проти зіграти в кіно екс-прем'єр-міністра України Юлію Тимошенко. Про це вона сказала в інтерв'ю російській опозиціонерці і телеведучій Ксенії Собчак на телеканалі "Дождь".

"Так. Може бути, було б здорово, у неї сильний характер, і про неї кричали скрізь, вона скрізь на телебаченні була. Вона сувора жінка", - сказала народжена в Києві Йовович, розмірковуючи про можливість зіграти лідера "Батьківщини".

Разом з тим, Йовович додала, що завжди хотіла зіграти Катерину Велику. "Постійно говорять, що збираються знімати великий фільм, і так і не знімають. Було б добре зіграти таку сильну, сучасну, розумну жінку", - сказала вона.

- Кінопрем'єри тижня: Джеймс Бонд, мульт «Ральф Руйнівник» і «Україна, Гудбай!»


На питання про те,
чи близькі актрисі проблеми Росії та України, Йовович зізналась: "Мені соромно сказати, що я мало читаю поточних новин. Я багато працюю, і я мама і дружина, і життя так йде, я просто забуваю відкрити газету. Якщо , звичайно, це не кричить в обличчя".

Нагадаємо, 29 жовтня Тимошенко оголосила голодування, мотивуючи фальсифікаціями на парламентських виборах. Тимошенко подала заяву в Держпенітенціарную службу і відмовилася від будь-якої їжі, погоджуючись лише на воду. Інший опозиційний в'язень - Юрій Луценко - закликав іноземних дипломатів визнати новообрану Раду, хоча вибори, за його словами, і не були демократичними. !zn

Читайте також:

Влада Рима вивісить на Капітолії величезне фото Тимошенко

Студія Діснея зніме сьомий епізод «Зоряних воєн»


Мінкульт зібрався відродити українські кіностудії

Для відродження українського кіно Мінкульт створить раду з питань кінематографії

На екранізацію «Майстра і Маргарити» в Голлівуді витратять 100 млн доларів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі