«Міс Україна 2010» стала одеситка Катерина Захарченко

Поділитися
© flickr.com/photos/52971610@N07
Переможницею конкурсу «Міс Україна 2010» стала 21-річна Катерина Захарченко з Одеси.

Переможницею конкурсу «Міс Україна 2010» стала 21-річна Катерина Захарченко з Одеси.

Фінал конкурсу краси відбувся увечері в суботу, 4 вересня, в національному палаці «Україна» в Києві. У ньому взяли участь 26 дівчат. Першою віце-міс жюрі визнало Наталію Ситникову з Краматорська, другою віце-міс  стала Юлія Стратегопуло з Вінниці. Титул «Міс глядацьких симпатій» отримала дівчині, що дійшла лише до півфіналу, – 16-річна Ганна Рибакової з Одеси.

Жюрі конкурсу, як і було обіцяно, стало зоряним. Правда заявлені були одні, а приїхали зовсім інші. Очолила жюрі зірка італійського кіно Орнелла Мутті. З Америки на конкурс прилетіли Памела Андерсон і голлівудська кінозірка Ліз Херлі. Компанію їм склав актор Жан-Клод Ван Дамм.

Очікувана до останнього Періс Хілтон так і не прилетіла до України.  Зате американська актриса Памела Андерсон, яка замінила Періс Хилтон в жюрі конкурсу «Міс Україна 2010», вимагала від організаторів шоу президентський номер-люкс вартістю 12,5 тисяч євро на добу. Крім того, зірка побажала оглянути Київ і не відмовлялася від національних страв.

За матеріалами «Комсомольской правды в Украине»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі