На екранізацію «Майстра і Маргарити» у Голлівуді витратять 100 млн доларів

Поділитися
© media-mera.ru
Першими голлівудськими Майстром і Маргаритою можуть стати Джонні Депп і Анджеліна Джолі, хоча деякі джерела все ж наполягають на кандидатурах Бредлі Купера і Наталі Портман.

За екранізацію наймістичнішого російського роману «Майстер і Маргарита» взявся Скотт Стейндорф. Його компанія Stone Village Production вже встигла викупити права на екранізацію твору, які належать Сергію Шиловському.

Таємнича історія, що починається на Патріарших прудах, а потім вийшла за межі часу і простору, вперше була екранізована режисером Анджеєм Вайді у 1971, і надалі було ще п'ять екранізацій. Російська прем'єра багатосерійного фільму «Майстер і Маргарита», знятого режисером Володимиром Бортком, відбулася у 2005 році.

Вже стало відомо, що компанія збирається витратити близько сотні мільйонів доларів на виробництво «Майстра і Маргарити», запросивши на головні ролі відомих акторів. За чутками, першими голлівудськими Майстром і Маргаритою можуть стати Анджеліна Джолі і Джонні Депп, хоча деякі джерела все ж наполягають на кандидатурах Бредлі Купера і Наталі Портман, повідомляє Spletnik.ru. !zn

Читайте також:

Майстер і Маргарита: дев'ятий десяток разом

Екс-киянин режисер Вадим Перельман: «У Голлівуді мені пропонували екранізувати «Майстра і Маргариту»

«Маргарита» і майстри

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі