На прем'єру "Ходорковського" німецький режисер запрошує Путіна і Суркова

ZN.UA Ексклюзив
Поділитися
© seoonly.ru
Режисер документального фільму «Ходорковський», який в Європі сприймають мало не «бомбою», закладеною під Путіна, Кирило Туші запрошує самого Путіна і Суркова.

Про це режисер заявив у своєму першому інтерв'ю в Україну для видання «Дзеркало тижня. Україна».

Документальна розповідь про опального олігарха, до речі, стала причиною нальотів на офіс режисера LALA FILMS. Цей офіс грабували двічі, крадучи щоразу «останню версію» стрічки.

К.Туші підкреслив, що при підготовці картини спілкувався не тільки з друзями Ходорковського, але і неодноразово намагався поговорити і з його опонентами - Путіним, Медвєдєвим, Сурковим.

«Я намагався відкрити дискусію. І це було б краще для самих росіян. Я хочу запросити Путіна і Суркова на прем'єру "Ходорковського" у Москві. І розумію, що, звичайно, вони не прийдуть. Але не хочу вірити у «звичайно», - заявив режисер.

Говорячи про офіційну прем'єру у Москві, він зазначив: «Це складно. Але я отримав багато запитів показати фільм що називається у back-rooms. Це приватні пропозиції. Невеликі. Локальні фестивалі або приватні покази. Була пропозиція показу у Санкт-Петербурзі у музеї Достоєвського. Але ми як і раніше намагаємося вийти на більш широку аудиторію».

Детальніше читайте у свіжому випуску «Дзеркала тижня. Україна» в інтерв'ю Ольги Клінгенберг з Кирилом Туші.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі