Новий фільм Мартіна Скорсезе буде присвячений Біллу Клінтону

Поділитися
Новий фільм Мартіна Скорсезе буде присвячений Біллу Клінтону
Самого Клінтона дуже тішить рішення зняти про нього фільм. Він з нетерпінням очікує можливості поділитися з глядачами розповіддю про своє президентство і подальшу діяльність.

Легендарний режисер Мартін Скорсезе має намір зняти документальний фільм про 42-го президента Сполучених Штатів Америки Білла Клінтона. Про це повідомив у понеділок кабельний телеканал HBO, в ефірі якого відбудеться прем'єра.

«Президент Клінтон є видатною постаттю, яка і як і раніше відіграє значну роль у питаннях національної та світової політики. Сподіваюся, що ця стрічка допоможе глядачам більше дізнатисяпро нього», - заявив Скорсезе, який виступить також продюсером фільму.

Самого Клінтона дуже тішить рішення зняти про нього фільм: «Я з нетерпінням очікую можливості поділитися з глядачами розповіддю про своє президентство і подальшу діяльність».

Коли Скорсезе планує розпочати зйомки, а також назвати дату випуску фільму, HBO не повідомляє.

Нагадаємо, 42-й президент США Білл Клінтон (1993-2001) двічі обирався на пост глави держави від Демократичної партії. «Прославився» завдяки сексуальному скандалу зі стажистом Білого дому Монікою Левінські, коли у 1998 році преса дізналася подробиці їхніх стосунків. У зв'язку з цим була зроблена спроба імпічменту на підставі звинувачень Клінтона у лжесвідченні і перешкоджанні правосуддю.

Героями документальних фільмів Скорсезе раніше ставали знамениті виконавці Боб Ділан і Ерік Клептон, гітарист The Beatles Джордж Харрісон, а також легендарна британська група The Rolling Stones. !zn

Читайте також:

«Хоббіт» вже встановив рекорд за касовими зборами

Новий мультфільм Міядзакі про творця винищувачів Zero вийде влітку 2013

Гільдія кіноакторів США назвала своїх фаворитів року

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі