Помер виконавець головної ролі у фільмі «В джазі тільки дівчата»

Поділитися
У США на 86-му році життя помер відомий голлівудський актор Тоні Кертіс, який прославився завдяки головній ролі у фільмі «В джазі тільки дівчата». Про це повідомляють місцеві ЗМІ.
У США на 86-му році життя помер відомий голлівудський актор Тоні Кертіс, який прославився завдяки головній ролі у фільмі «В джазі тільки дівчата». Про це повідомляють місцеві ЗМІ.Тоні Кертіс дебютував у кіно в 1949 році. У 1958-62 роках він був одним із найбільш затребуваних акторів Голлівуду. У цей період він знявся разом з Кірком Дугласом в історичних блокбастерах - «Вікінги» і «Спартак». Світовий успіх Тоні Кертіс принесла роль у легендарній комедії «В джазі тільки дівчата», яка вийшла на екрани у 1959 році. Разом з ним у фільмі знялися Мерілін Монро і Джек Леммон. За свою кар'єру Тоні Кертіс знявся більш ніж у ста кінострічках. Він працював із такими легендарними режисерами, як Стенлі Кубрик («Спартак»), Роман Поланскі («Дитина Розмарі») і Блейк Едвардс («Великі перегони»). Окрім того, актор був здіяний у телевізійних проектах. У 1960 році на Алеї слави в Голлівуді була закладена присвячена Кертісу зірка.

За матеріалами: CNN, Лента.Ru

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі