Останній чек Мерилін Монро спростував версію самогубства

Поділитися
© etoya.ru
За день до своєї загадкової смерті Мерлін Монро купила недорогий комод. Цей чек доводить, що актриса не мала наміру вмирати.

Мерилін Монро за день до своєї загадкової смерті підписала чек на купівлю недорогого комода.

«Півсвіту мріяло опинитися в ліжку з Мерилін Монро, а ось заповітною мрією найкрасивішої жінки у світі, виходить, був комод, - пише автор, запитуючи: - Навіщо людині, яка вирішила накласти на себе руки, підписувати чек напередодні вирішального кроку, щоб привезти в будинок не найдорожчий предмет меблів?».

«Чек на купівлю комода у меблевому магазині Pilgrim у Лос-Анджелесі датований 4 серпня 1962 року, тобто він був підписаний за день до трагічного 5 серпня, коли було виявлено тіло кінодіви. Мова йде про суму в 228,80 доларів. Безумовно, на торгах в Heritage Foundation в Беверлі Хіллз, де будуть виставлені ще 15 предметів, що належали Мерилін, первісна ціна буде набагато вищою: 8000 доларів. Але чому саме цей чек може стати ключем до розгадки нескінченного детектива?»

За словами відомого психолога Девіда Бернштейна, люди, що опинилися на грані самогубства, дуже часто проявляють свої наміри в інших видах самогубств: наприклад, вони витрачають і витрачають. Процес здійснення покупок дозволяє відчути себе краще, якоюсь мірою це вільне поводження здатне очистити мозок і гаманець. Але саме в цьому і полягає дивина. Монро купує всього лише один предмет, більше того, предмет, який використовується щодня. І цей чек вказує на те, що людина має намір ще довго ходити по цій землі. «Якщо ми проведемо «психологічну аутопсію», то цей чек - найбільш інтригуюча знахідка. Він наводить на думку про те, що Монро не мала наміру вмирати», - сказав він.

У ту трагічну ніч у Мерилін мало відбутися побачення з Робертом Кеннеді, але він так і не прийшов, що повалило актрису у стан відчаю і стресу. Іншими словами, таємниця залишається нерозгаданою: чи було передозування барбітуратами нещасним випадком або ж відчайдушним вибором? !zn

Читайте також:

Символом Каннського фестивалю-2012 стане Мерилін Монро

Мерилін, Грета, Кетрін Й Інші

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі