Російська влада "дозволить" вовкові з "Ну, постривай" палити на екрані - "він усе-таки негативний герой"

Поділитися
З медичної точки зору ніяких протипоказань для показу вовка, що палить, немає, оскільки той - явно негативний персонаж. Не можна і доходити до абсурду, оскільки наступним стане Штірліц, а це вже позитивний герой.

Керівник Росспоживнагляду, головний державний санітарний лікар РФ Геннадій Оніщенко не бачить необхідності, з медичної точки зору, в тому, щоб з мультфільму «Ну, постривай!» вирізали сцени вовка з цигаркою.

Необхідність вирізати шкідливі сцени із мультфільмів для показу в передачі «На добраніч, діти» активно обговорюється у зв'язку з набранням чинності 1 вересня закону про захист дітей від шкідливої інформації.

«Все-таки в даному випадку вовк - негативний герой. Треба, навпаки, його показувати і навіть збільшити кратність. Не треба навколо вовка робити погоду», - сказав Оніщенко.

Він вважає дискусію навколо того, чи є необхідність вирізати сцени з мультфільмів чи ні - занадто роздутою.

«Потім скажуть, треба Штірліца заборонити, а він позитивний герой», - повідомив глава Росспоживнагляду, маючи на увазі позитивний образ розвідника Максима Ісаєва у фільмі «Сімнадцять миттєвостей весни», який часто палить в кадрі.

Раніше стало відомо, що російські діти, можливо, не дізнаються, що вовк з "Ну, постривай!" палить цигарки, а крокодил Гена - трубку, оскільки ці сцени можуть бути вирізані з мультфільмів при їхньому показі у «На добраніч, діти!» . Популярний мультфільм став жертвою закону «Про захист дітей від інформації, що завдає шкоди їхньому здоров'ю та розвитку». !zn

Читайте також:

У Росії мультфільм «Ну, постривай!" заборонили показувати дітям через сцени насильства


Новим ведучим «На добраніч, діти!» в РФ стане Дмитро Маліков

В Україні призупинили трансляцію National Geographic через рекламу алкоголю

Нацкомісія з моралі проведе засідання, присвячене «шкідливості» американських мультфільмів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі