Роулінг збирається допрацювати кілька книг про Гаррі Поттера

Поділитися
© udai.kiev.ua
Джоан Роулінг хоче дописати кілька книг про Гаррі Поттера, бо під час їхнього написання їй доводилося працювати в жорстких часових рамках. Вона заявила, що «варто повернутися назад і написати авторську версію».

Британська письменниця Джоан Роулінг не заперечує можливості написання авторських версій двох книг про юного чарівника Гаррі Поттера.

"Я точно знаю, що кілька книг про Гаррі Поттера потребують доопрацювання. Під час їхнього написання мені доводилося працювати у жорстких часових рамках, іноді бувало дійсно складно. Я перечитую їх і думаю: "Боже, може варто повернутися назад і написати авторську версію" , - заявила Роулінг.

Письменниця підкреслила, що не збирається продовжувати писати книги про пригоди Гаррі Поттера, але зазначила, що її наступна книга знову буде розрахована на юних читачів, і сюжет твору, можливо, буде розвиватися у всесвіті юного чарівника.

На цьому тижні у продаж надходить перший роман Роулінг для дорослих - "Вільне місце". Як очікується, російське видання книги надійде у продаж ближче до кінця року. !zn

Читайте також:

«Гаррі Поттер» визнано у США найкращим романом для підлітків

Табачник - проти «Гаррі Поттера» у шкільній програмі

Автора «Гаррі Поттера» не змогли викрити у плагіаті: не вистачило грошей

Українська «поттеріана»: у казці тільки дівчата

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі