Саундтрек до «Зоряних воєн» визнали найвідомішим в історії кіно

Поділитися
Лаври кращого саундтрека всіх часів отримала мелодія, яка звучить при появі заголовних титрів у всіх епізодах «Зоряних воєн» американського режисера Джорджа Лукаса.

Головну музичну тему фантастичної саги "Зоряні війни" (Star Wars) визнано найбільш відомою мелодією в історії кіно. Про це повідомив портал LoveFilm.com - один з найбільших у світі сайтів онлайн-перегляду фільмів.

Співробітники інтернет-сервісу, відомого своїми дослідженнями в області «найважливішого з мистецтв», опитали більше 2,5 тис. кіноманів, щоб з'ясувати, яку закадрову музику вони вважають найбільш незабутньою. Згідно з отриманими результатами, лаври кращого саундтрека всіх часів належать мелодії, яка звучить при появі заголовних титрів у всіх епізодах «Зоряних воєн» американського режисера Джорджа Лукаса. Автором цієї «визначної і драматичною композиції» є п'ятикратний лауреат премії «Оскар» за музику до фільмів Джон Вільямс.



Головна тема фантастичної саги обійшла за популярністю знамениту мелодію з «бондіани» і музику до трилера «Щелепи», які зайняли в опитуванні друге і третє місця відповідно. У «десятці» найбільш пам'ятних кіномелодій за версією LoveFilm.com - саундтреки з «Роккі», «Мисливців за привидами», «Індіани Джонса» і «Хрещеного батька».

Один з редакторів інтернет-порталу Хелен Коулі так прокоментувала результати дослідження громадської думки: «Це опитування доводить, наскільки велике значення для популярності фільму має музика». За словами експерта, дивлячись на підсумковий список найбільш пам'ятних кіномелодій, «навряд чи можна втриматися від того, щоб не наспівати одну з них». !zn

Читайте також:

Літаючий мотоцикл з «Зоряних воєн» став реальністю (ВІДЕО)

Харківським даішникам до Євро-2012 пошили форму «космічних десантників» (фото)

Джимі Хендрікса назвали найвидатнішим гітаристом в історії

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі