Сім'я Белявського виключає версію про самогубство актора

Поділитися
© fotki.yandex.ru
Рідні загиблого актора упевнені, що він не міг покінчити з собою тому, що занадто любив життя. Однак колеги Белявського не виключають, що на такий крок актора могла штовхнути незатребуваність, а також той факт, що він відчував матеріальні труднощі і був усіма забутий.

Близькі народного артиста Росії Олександра Белявського, загиблого минулої суботи на 81-му році життя впевнені, що він не міг покінчити з собою, тому, що був людиною сильною і життєлюбною. На їхню думку, всьому виною хвороба артиста, яка серйозно його підкосила і нагадала про себе у невідповідний момент.

«Звичайно, це нещасний випадок, в цьому я не сумніваюся. Хоч він був дуже хворий, і свідомість його змінилася, але думаю, що не міг він так скінчити життя», - заявила перша дружина актора Валентина.

Тієї ж думки дотримується і старша дочка артиста Надія: «Люди з таким важким захворюванням (у 2003 році актор переніс інсульт - ред.), тим більше, після погіршення останнім часом. Знаєте, що він все життя прожив на п'ятому поверсі, коли ще був із нами. Потім він жив у сусідньому під'їзді, і теж на п'ятому поверсі. Що відбувалося у тата в голові, мені важко сказати, але явно були якісь зміни. Він міг елементарно забути, переплутати. Він багато разів мені скаржився, показував, що паморочиться голова. Але це точно не самогубство: тато був настільки сильний, так любив життя. Борючись зі своєю важкою хворобою, він би так ніколи не зробив».

Сусіди народного артиста не виключають, що він міг піти на відчайдушний крок. «Він останнім часом багато хворів, тому я не виключаю, що він свідомо пішов на цей крок. Можливо, він просто втомився», - заявив сусід артиста. Тієї ж думки дотримується ще один мешканець будинку, в якому проживав Белявський: «Мені здається, він страждав від незатребуваності».

Про те, що народний артист був усіма забутий і відчував матеріальні труднощі, говорив раніше і його колега Станіслав Садальський. На думку актора, Белявський покінчив із собою через зубожіння: «Не повинні старі актори жити у злиднях, не повинні вони шукати з нього вихід у вікнах!» Садальський навіть звернувся до голови Спілки кінематографістів Микити Міхалкова з вимогою забезпечити гідне існування артистам.

Втім, родичі загиблого актора запевняють, що колеги по цеху його не забували. «Тато, по-моєму, перестав переживати, що його не запрошують у кіно ... Не можу сказати, що тата забули колеги-актори. Просто багатьох немає серед живих - пішов Олександр Пороховщиков, за кілька днів до нього - Володимир Ухін», - говорила старша дочка актора напередодні його ювілею 6 травня.

Прощання з народним артистом відбудеться у середу, 12 вересня, у Будинку кіно. На якому цвинтарі поховають актора, поки не повідомляється.

Нагадаємо, про загибель Олександра Білявського стало відомо 8 вересня. Близько 13:00 актор випав з вікна під'їзду п'ятого поверху свого будинку у Москві. Квартира сім'ї артиста знаходилася на третьому поверсі. За однією з попередніх версій слідства, артист здійснив самогубство.

Трагічним збігом видається той факт, що син актора також загинув, випавши з вікна у віці 20 років. Белявський з першою дружиною взяли хлопчика на усиновлення після загибелі рідного сина, проте у міру дорослішання він дізнався від «доброзичливців» про те, що є нерідним сином артиста, і став віддалятися від сім'ї. У результаті юнак скоїв самогубство. !zn

Читайте також:

Відомий кіноактор Олександр Белявський покінчив життя самогубством

Пішов з життя Богдан Ступка

Помер відомий актор і ведучий програми «Жди меня» Ігор Кваша

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі