Помер клавішник Deep Purple Джон Лорд

Поділитися
© genefis-gbr.ru
Лорд є співавтором багатьох композицій Deep Purple і, зокрема, їх знаменитого хіта - пісні "Дим над водою" (Smoke On The Water).

Знаменитий британський музикант, клавішник легендарної рок-групи Deep Purple Джон Лорд помер у віці 71 року.

У повідомленні офіційного представника музиканта говориться, що Лорд пішов з життя в одній з клінік Лондона, оточений членами своєї сім'ї.
З серпня минулого року музикант проходив лікування від раку підшлункової залози.
Джон Лорд у 1968 році став одним із засновників групи Deep Purple, яка незабаром перетворилася на найпопулярніший музичний колектив.
Лорд є співавтором багатьох композицій Deep Purple і, зокрема, їх знаменитого хіта - пісні "Дим над водою" (Smoke On The Water).
Він був членом Deep Purple аж до першого розпаду групи в 1976 році. Потім Лорд взяв участь у діяльності групи Whitesnake, заснованої екс-вокалістом Deep Purple Девід Ковердейлом.
У 1984 році музиканти Deep Purple возз'єдналися, і Лорд брав участь у записі шести нових альбомів групи. У 2002 році він остаточно покинув колектив і присвятив себе сольній кар'єрі. !zn
Читайте також:
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі