ЗМІ: Розтин тіла Вітні Х'юстон підтвердив, що співачка захлинулася у ванні

Поділитися
При розтині у легенях Вітні Х'юстон було виявлено ​​воду. Даний факт свідчить на користь спочатку висунутої версії, що виконавиця захлинулася, заснувши або втративши свідомість, у наповненій ванні.

Розтин тіла американської співачки Вітні Х'юстон, яка померла напередодні у Лос-Анджелесі, завершено. При розтині в легенях співачки було виявлено воду.

Даний факт свідчить на користь спочатку висунутої версії, що виконавиця захлинулася, заснувши або втративши свідомість, у наповненій ванні. У людини, зануреної в воду після смерті, вода у легені не надходить. Про це повідомило інтернет-видання TMZ з посиланням на власні джерела у поліції лос-анджелеського району Беверлі-Хіллз.

У той же час слідчі поки не беруться робити остаточний висновок, померла Х'юстон до чи після занурення у воду.

В ході обшуку у номері Х'юстон не було виявлено нелегальних наркотиків, проте слідчі відзначили значну кількість упаковок і баночок від різних ліків, придбаних за рецептом лікарів - які у тому числі мають і наркотичну дію. Виявлений антидепресант Xanax в поєднанні з алкоголем може спричинити седативну дію, наприклад, змусити людину спати або втратити свідомість.

Як стало відомо, 18-річна дочка співачки Боббі Крістіна переживає нервовий зрив і вже двічі потрапляла до лікарні з моменту смерті матері. Надійшло підтвердження, що Боббі Крістіну в даний час виписано і вона знаходиться під наглядом родичів Х'юстон.

Останнім виступом співачки став вихід на сцену під час вечора пам'яті Майкла Джексона у Madison Square Garden.

Нагадаємо, Вітні Х'юстон померла в суботу, 11 лютого, у номері готелю Beverly Hilton в Лос-Анджелесі у віці 48 років. Тіло Х'юстон було знайдено у ванні, де вона, як вважають експерти, втратила свідомість і захлинулася.

Охоронець співачки, виявивши її тіло, викликав швидку допомогу. Лікарі протягом 20 хвилин проводили реанімаційні заходи, проте їхні зусилля ні до чого не привели.

Читайте також:

У США померла знаменита співачка Вітні Х'юстон

Померла легендарна співачка Ольга Гільот

Співачка Сезарія Евора померла у віці 70 років

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі