Співак Василь Лазарович: Влада занадто багато приділяє уваги «Євробаченню»

ZN.UA Ексклюзив
Поділитися
© прес-служби МінАП
Учасник відбору до «Євробачення» 2010 року співак Василь Лазарович вважає, що влада занадто багато приділяє уваги цьому конкурсу, через що він постійно супроводжується скандалами.

В коментарі DT.UA він зазначив, що «Євробачення» треба перевести в суто комерційну площину, не виділяючи з державного бюджету великих коштів, і «займатися долями прекрасних українських оперних виконавців».

«Я вам не відкрию жодної таємниці, коли зауважу, що в нашій країні усі про все домовляються! І на рівні таких шоу-бізнесових змагань і, очевидно, на рівні більш вагомих державних нагород», - підкреслив співак.

«Отже, цього разу не співпали смаки особисто Ганни Герман і керівництва НТКУ… І коли трапилося так, як не сподобалося Ганні Миколаївні, влада і пішла «ва-банк», - вважає Лазарович.

У мене особисто після минулорічного скандалу навколо Євробачення лишився гіркий осад, адже після цього мені намагалися перекрити майже всі ефіри, канали», - повідомив співак.

Нагадаємо Василь Лазарович переміг на відборі на «Євробачення» 2010 року, але після зміни влади в країні було проведено повторний конкурс і до Осло поїхала співачка Альоша.

Цього року в конкурсному відборі перемогла Міка Ньютон, але її перемогу також поставили під сумнів.

Детальніше читайте в свіжому номері «Дзеркала тижня. Україна» в статті незалежного ТБ-оглядача Олександра Зиріна «Євробачення в Україні: співають, рахують, галасують».

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі