Студія Діснея зніме сьомий епізод "Зоряних воєн"

Поділитися
Студія Діснея зніме сьомий епізод
Новий епізод "Зоряних воєн" планується випустити в 2015 році. У Walt Disney також повідомили, що сьомий епізод буде не останнім, і компанія планує продовжувати випуск фільмів знаменитої саги.

Корпорація The Walt Disney Company 30 жовтня оголосила про покупку компанії Lucasfilm Ltd. Джорджа Лукаса, включаючи кіносерію "Зоряні війни". За словами глави студії Діснея, новий епізод "Зоряних воєн" планується випустити у 2015 році.

У Walt Disney також повідомили, що сьомий епізод "Зоряних воєн" буде не останнім, і компанія планує продовжувати випуск фільмів знаменитої саги.

Операцію на підставі поточної вартості акцій попередньо оцінюють у більш ніж 4 мільярди доларів. За словами голови Walt Disney Роберта Ігера (Robert Iger), угода дозволить об'єднати "одну з найбільших кіноепопей всіх часів з унікальним творчим підходом компанії Disney".

Творець "Зоряних воєн" і глава створеної в 1971 році компанії Lucasfilm Ltd. Джордж Лукас так прокоментував майбутню угоду: "Прийшов час передати "Зоряні війни" новому поколінню кінематографістів. Я завжди вірив, що "Зоряні війни" зможуть пережити мене, і вирішив, що дуже важливо передати їх іншим протягом мого життя".

Перший фільм легендарної кіноепопеї "Зоряні війни", також відомий як "Епізод 4 - Нова надія", вийшов на екрани в 1977 році. Наступний епізод ("Епізод 5 - Імперія завдає удару") був випущений в 1980 році, а в 1983 році вийшла наступна частина ("Епізод 6 - Повернення Джедая"). У 1997 році ці епізоди були перероблені і випущені на екран з новими спецефектами. Епізоди з першого по третій, що розповідають передісторію оригінальної трилогії, вийшли на екрани з 1999 по 2005 рік. !zn

Читати також:

Саундтрек до «Зоряних воєн» визнали найвідомішим в історії кіно

Літаючий мотоцикл з «Зоряних воєн» став реальністю (ВІДЕО)

Харківським даішникам до Євро-2012 пошили форму «космічних десантників» (фото)

Джимі Хендрікса назвали найвидатнішим гітаристом в історії

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі