Ступка перед смертю написав лист Януковичу

Поділитися
© faino.in.ua
Актор запропонував президенту нову кандидатуру художнього керівника театру ім. Івана Франка, якому він віддав не один десяток років свого життя. Глава держави пообіцяв, що волю Ступки виконає.

Перед смертю Богдан Ступка надіслав лист президенту Віктору Януковичу з пропозицією кандидатури нового художнього керівника театру ім. Івана Франка, якому він віддав не один десяток років свого життя. Про це розповів відомий актор Богдан Бенюк.

За словами Бенюка, глава держави пообіцяв, що волю Ступки виконає. Актор додав, що колективу театру хотілося б бачити керівником не сторонню людину, а того, хто знає театральну кухню зсередини.

- Тисячі шанувальників Ступки прийшли попрощатися з актором до театру ім.Франка

Нагадаємо, 24 липня президент Янукович перервав відпустку для того, щоб попрощатися з Богданом Ступкою. Президент вклонився труні актора і поклав до неї червоні троянди.

Видатний актор театру і кіно помер 22 липня у столичній клініці «Феофанія» після важкої тривалої хвороби. «У січні в батька виявили рак кісток. Він не любив скаржитися, тому про це мало хто знав. Всі ці місяці хвороба швидко прогресувала, і ось кілька днів тому йому стало зовсім погано», - розповів одразу після смерті метра його син Остап Ступка.

З ранку у вівторок біля театру ім. Івана Франка зібралися кілька тисяч шанувальників таланту Ступки, щоб провести актора в останню путь. Актора поховають на Байковому кладовищі. !zn

Читайте також:

Янукович перервав свою відпустку, аби попрощатися з Богданом Ступкою

Остап Ступка: Коли батько помер, лікарів поруч не було

Названа причина смерті Богдана Ступки


Пішов з життя Богдан Ступка

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі