Ступка перед смертю особисто попросив Моїсеєва очолити театр Франка

Поділитися
© 34.ua
Вмираючий Богдан Ступка попросив Станіслава Мойсеєва стати своїм наступником у театрі Франка. Режисер не зміг відмовити.

Богдан Ступка, який був художнім керівником Національного театру імені Івана Франка, особисто просив Станіслава Мойсеєва стати своїм наступником на цій посаді. Про це в інтерв'ю «Радіо Свобода» розповів сам Моїсеєв.

«У мене, загалом, не було вибору. У мене не було вибору! Коли я спочатку відмовився, а потім ... тримаючи руку вмираючого Богдана ... коли він мені знову каже: «Ну так що, ти згоден?», ледь кажучи ... І я не зміг сказати «ні». Ну не зміг ... » - розповів Моісеєв.

Як повідомлялося, виконуючим обов'язки художнього керівника Національного театру імені Івана Франка призначено головного режисера Київського Молодого театру Станіслава Мойсеєва.

Художнім керівником театру Франка протягом останніх 11 років був Богдан Ступка, який помер у неділю, 22 липня. За повідомленнями ЗМІ, він написав лист президенту Віктору Януковичу, в якому назвав ім'я свого наступника і попросив виконати свою останню волю. !zn

Читайте також:

Призначено наступника Богдана Ступки в театрі Франка

Стало відоме ім'я наступника Богдана Ступки в театрі Франка


Ступку поховали на Байковому кладовищі поряд з Лобановським і Амосовим

Ступка перед смертю написав лист Януковичу

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі