У Каннах покажуть фільм про загибель принцеси Діани

Поділитися
© sharetravel.com.ua
У рамках 64-го Каннського кінофестивалю вперше буде показано фотографію вмираючої принцеси Діани. Цей знімок став частиною фільму Unlawful Killing (Незаконне вбивство).

Фільм представить батько Доді аль-Файєда, який загинув в автокатастрофі разом з принцесою Діаною, Мохамед аль-Файєд. У Каннах він покаже свою версію автокатастрофи, що сталася у серпні 1997 року.

Режисером фільму виступив актор і шоумен Кіт Аллен. Представник Мохамеда аль-Файєда підтвердив, що підприємець фінансував фільм.

90-хвилинний фільм включає в себе чорно-білу фотографію принцеси Діани у перші хвилини після аварії. Ця фотографія ще не демонструвалася публічно жодного разу.

Документальний фільм буде показано у вузькому колі, до якого увійдуть виключно журналісти і кінопрокатники.

Демонстрація фотографії вмираючої принцеси Діани викликала шквал обурення серед її друзів. Офіційний представник королівської сім'ї відмовився від коментарів, але джерело повідомило, що обидва сини принцеси «відчувають огиду» до подій.

Нагадаємо, 64-й Каннський кінофестиваль пройде з 11 по 22 травня 2011 року. Журі основного конкурсу очолить Роберт де Ніро.

14 квітня було оголошено офіційну програму фестивалю. Потім було оголошено список фільмів, які увійдуть в паралельну програму - Тиждень критики, також було анонсовано конкурсну програму короткометражних фільмів.

Україну буде представлено ​​трьома стрічками. До конкурсу короткометражних фільмів потрапила французько-українська стрічка “Крос” українського режисера Марини Вроди. Ще два українські фільми - кіноальманах “Закохані у Київ” і стрічка “ROCK'N'BALL” - буде представлено на Каннському кіноринку.

Принцеса Діана та її супутник Доді аль-Файєд потрапили у ДТП під мостом Альма в Парижі 31 серпня 1997 року. Згідно з результатами офіційного розслідування, причиною аварії стало значне перевищення швидкості, а також той факт, що водій автомобіля був у стані алкогольного сп'яніння.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі