У Києві стартувала Arsenale 2012. Топ-10 проектів, які варто подивитися

Відео
Поділитися
"Коло тварин/Голови знаків зодіаку" (Ай Вейвей)
24 травня перформансом "Ослина симфонія" в Києві відкривається міжнародна бієнале сучасного мистецтва Arsenale 2012.

У національному комплексі "Мистецький арсенал" в рамках виставки Arsenale 2012 свої роботи представили понад сто художників із тридцяти країн світу. Для широкої аудиторії виставка відкриється у четвер. А поки що там побували мистецтвознавці, критики та журналісти.

До 31 липня у "Мистецькому арсеналі" пройдуть основний і спеціальний проекти Arsenale. Перший називається "Найращі часи, найгірші часи - відродження і апокаліпсис в сучасному мистецтві" (куратор - британець Девід Еліот), другий - "Подвійна гра" (куратори - Олександр Соловйов і Фабіо Кавалуччі). У цей же час у київських галереях - виставки, перформанси та інсталяції з паралельної програми.

За словами організаторів, бієнале обійшлася у $4-5 млн., а її експозицію за два з лишком місяці побачать близько 300 тисяч відвідувачів.


1. "Коло тварин/Голови знаків зодіаку". 12 бронзових голів тварин, кожна з яких відповідає знаку зодіаку. Роботи відтворюють скульптури, які були частиною знаменитого водного годинника в саду імператорського палацу в Пекіні. Автор - Ай Вейвей, китайський скульптор, архітектор і дисидент. Очолює рейтинг "Ста найвпливовіших персон в арт-світі" за версією журналу "ArtReview", пише Ліга.

Вартість квитків становить: 50 грн (до 14:00) і 80 грн (після 14:00 і у вихідні).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі