У Києві з'явиться музей пропагування сімейних цінностей

Поділитися
© ZN.UA
Державна адміністрація Шевченківського району Києва вирішила створити на базі Центру у справах сім’ї та жінок перший у світі музей сім’ї та родоводу.

Державна адміністрація Шевченківського району Києва вирішила створити на базі Центру у справах сім’ї та жінок перший у світі музей сім’ї та родоводу.

Як зазначають у прес-службі КМДА, основною метою створення музею є «пропагування сімейних цінностей, сприяння розвитку духовно і фізично здорової родини, а також підвищення визначальної ролі сім’ї в житті суспільства».

У Центрі повідомили, що діяльність музею буде здійснюватись у двох напрямах: дослідному та експозиційно-виставковому.

«Перший напрям передбачає дослідження інформації про трансформацію сучасної сім’ї в Україні та світі, відновлення найбільш повного родоводу кожної родини. Другий – це експозиція, яка складатиметься з найрізноманітніших старовинних родинних речей», – повідомила директор Центру у справах сім’ї та жінок Людмила Лєбєдєва.

Наразі ж організатори активно шукають експонати і запрошують усіх охочих долучитися до цього. Зокрема, у музеї у тимчасове користування прийматимуть старовинні речі київських родини (фото або фотоальбоми, весільне вбрання та старі весільні рушники, побутові речі, листи чи листівки) та будь-яку інформацію, що стосується історії роду (цікаві або незвичайні історії, розповіді про сімейні традиції, копії цікавих документів та родоводів). При цьому збереження наданих реліквій на час експозиції гарантується. !zn

Читайте также:

Украинцы не стали чаще ходить в театры и музеи

В Киеве до 2025 года не построят ни одного нового театра или музея

Из Национального художественного музея накануне реставрации исчезли документы

На Левом берегу Киева появится єтнографический музей под открытым небом

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі