У паризькій опері вперше пройшов поп-концерт

Поділитися
© freundchen.blogspot.com
Концерт на підтримку французьких благодійних фондів по боротьбі зі СНІДом пройшов 9 вересня і разом з поданою після нього вечерею приніс благодійним організаціям 289 тисяч євро.

Британський співак Джордж Майкл став першим поп-музикантом, який виступив з концертом у Державній Паризькій опері.

Концерт на підтримку французьких благодійних фондів по боротьбі зі СНІДом пройшов 9 вересня і разом з поданою після нього вечерею приніс благодійним організаціям 289 тисяч євро. Всі квитки в оперу, розраховану на 2 тисячі місць, були продані, причому ціни на квитки досягали 1300 євро. Окрім того, продавалися квитки на вечерю для шістьох з Джорджем Майклом.

Джордж Майкл виступив у Паризькій опері в рамках "Симфонічного турне" (Symphonica Tour) по містах Європи, яке він почав влітку 2011 року, але був змушений перервати в листопаді перед виступом у Відні через важку хворобу. У серпні 2012 року співак виступив на церемонії закриття Олімпійських ігор у Лондоні та 4 вересня відновив турне.

Першими після перерви стали концерти у Відні. 1000 квитків Джордж Майкл подарував Віденській лікарні, в якій лікувався у 2011 році від важкої форми запалення легенів. Під час концерту співак подякував лікарям за порятунок життя. З його дозволу лікарня залишила собі 300 квитків, а решту продала, аби направити виручені кошти на дослідження хвороб легенів. !zn

Читайте також:

Театр, до запитання

Нашумілий в Європі спектакль «Вій» заборонили показувати в Національній опері

«Багатостраждальний» київський театр очолив всесвітньо відомий балетмейстер

Арія без опери

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі