У Sony Music викрали всю дискографію Майкла Джексона

Поділитися
© whitehouse.gov
У Sony Music викрали всю дискографію Майкла Джексона вартістю у чверть мільярда. Пограбування стало з найбільшим в історії хакерських атак на звукозаписні компанії.

Повну дискографію легенди поп-музики Майкла Джексона, включаючи його записи, які ніколи не виходили, вартістю 160 мільйонів фунтів (більше 250 млн дол), було вкрадено у корпорації Sony Music.

Зловмисники завантажили з її бази більш 50 тисяч файлів із записами композицій співака.

Представники корпорації підтвердили факт незаконного злому її баз даних. «Все, що Sony придбала у спадкоємців Майкла Джексона, було скомпрометовано», - заявили у компанії.

Це пограбування названо найбільшим в історії хакерських атак на звукозаписні компанії, ставши другим за рік провалом системи безпеки Sony Music.

У квітні минулого року була викрадена особиста інформації 77 млн клієнтів компанії Sony Playstation Network, у тому числі, дані про банківські картки користувачів.

Цей скандал став серйозним ударом по репутації фірми і обійшовся їй у 106 мільйонів фунтів (близько 168 млн дол) виплат штрафних санкції.

Нагадаємо, у березні 2010 року Sony Music і спадкоємці Майкла Джексона уклали рекордний для звукозаписної індустрії контракт загальною вартістю 250 млн дол. Компанія отримала право випустити у майбутні сім років десять нових альбомів з неопублікованими раніше студійними записами співака, у тому числі, виконання дуетом з вокалістом рок-групи Queen Фредді Мерк'юрі та лідером Black Eyed Peace Вільямом. Король поп-музики помер 25 червня 2009 року у віці 50 років.

Джексон помер у червні 2009 року, залишивши багату музичну спадщину. Музичний дизайнер Кевін Антунес переробив деякі сингли співака.

«Спадщина Майкла як найбільшого артиста нашого часу надихає», - заявив Антунес, додавши, що альбом «було створено з любов'ю і повагою до музики Майкла, його родини і мільйонів шанувальників по всьому світу». !zn

Читайте також:

Майкл Джексон став найбагатшим небіжчиком, очоливши рейтинг Forbes

У США вийде посмертний альбом Майкла Джексона

Депп може знятися у фільмі про Джексона

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі