Померла легендарна співачка Ольга Гільот

Поділитися
В одному із госпіталів американського штату Флорида у понеділок, 12 липня, померла легендарна кубинська співачка Ольга Гільот, відома як «Королева болеро». Їй було 87 років.

В одному із госпіталів американського штату Флорида у понеділок, 12 липня, померла легендарна кубинська співачка Ольга Гільот, відома як «Королева болеро». Їй було 87 років.

Причиною її смерті, за даними американських ЗМІ, став інфаркт.

Ольга Гільот народилася у кубинському місті Сантьяго у 1922 році. Потім вона в юному віці разом з родиною переїхала до Гавани. Там разом із сестрою Ольга Гільот сформувала дует «Guillot Sisters».

У середині 1940-х років вона стала однією з найбільш пізнаваних співачок Куби, а через кілька років Ольга Гільот вже давала концерти у багатьох країнах Латинської Америки.

Кубу співачка облишила у 1962 році і відтоді проживала у Мексиці і Майамі, Флорида. У 1964 році Ольга Гільот стала першою латиноамериканською актрисою, яка виступила на сцені одного із найпрестижніших концертних залів - нью-йоркського Карнегі-холу.

За свою майже шістдесятирічну кар'єру вона випустила десятки платівок, 20 з яких згодом стали «золотими», 10 - «платиновими».

За матеріалами CNN

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі