У Голлівуді заснували премію «Оскар» для собак

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
У Голлівуді створили кінопремію для собак. Всі доходи від цього проекту будуть перераховуватися розплідникам собак.

У Голлівуді вирішили заснувати кінопремію для собак «Позолочений нашийник». Премія буде вручатися сучасним наступникам знаменитої шотландської коллі Лессі, які полонили журі майстерністю гри.

Напередодні були оприлюднені і перші номінанти на нову нагороду. На урочистій церемонії цей почесний обов'язок виконував пес Уггі з відомого фільму «Артист» французького режисера Мішеля Хазанавічуса. Асистувала актриса Пенелопа Енн Міллер, яка перекладала гавкіт Уггі на зрозумілу людині мову.

Номінантами на премію за найкраще втілення чотириногого персонажа у кінофільмі стали тер'єр на прізвисько Космо, який перевтілився в Артура у стрічці «Початківці», грейхаунд Денвер (Скелетор у «50/50»), карликовий шпіц Хаммер (Дольче у «Молодій неповнолітній»). Уггі відзначився у номінації двічі - за «ролі» Джека в «Артисті» і Куїнн у фільмі «Води слонам».

Засновником премії виступило інтернет-видання «Дог ньюс дейлі». Воно обіцяє перераховувати всі доходи від свого проекту собачим розплідникам, розташованим у Лос-Анджелесі і передмістях. Вручення «позолочених ошийників» відбудеться 13 лютого.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі