В Україні почалися зйомки першого 3D-мультфільму

Поділитися
© 3d-image.net
Зйомки першого повнометражного мультфільму в технології 3D - "Хто боїться дядечка Бабая" почалися в Україні. Наступним вітчизняним мультфільмом у цьому форматі, можливо, стане продовження "Пригод капітана Врунгеля".

В Україні розпочалися зйомки першого повнометражного мультфільму в технології 3D - "Хто боїться дядечка Бабая". Про це в інтерв'ю "Комментариям" повідомив відомий мультиплікатор, режисер мультфільмів "Острів скарбів", "Доктор Айболить" і "Пригоди капітана Врунгеля" Давид Черкаський.

"Ось на "Укранімафільмі" зараз у розробці серіали "Пригоди Котигорошка" та його друзів, а також "Коп і Штик - кроти-пронози". До того ж, почався знімальний період першого повнометражного мультфільму в технології 3-D "Хто боїться дядечка Бабая". Так що хочеться вірити, що павутину зі студій уже можна сміливо знімати", - розповів Черкаський.

Більше того, планується також вихід продовження "Пригод капітана Врунгеля", яке буде також знято в 3D-форматі.

«Дуже можливо, що незабаром вийде мій мультфільм - продовження пригод капітана Врунгеля. Ми вже пілот зробили і, дасть Бог, скоро почнемо зйомки. Планується, що він буде у форматі 3D. Мені дуже цікаво спробувати робити таку мультиплікацію", - зазначив мультиплікатор.

Він позитивно відгукнувся про 3D-форматі в цілому.

"Формат 3D - це взагалі прорив який, і цікаво ж як. Я завжди дотримувався такої позиції, що всі технічні досягнення гарні, тому що вони спрощують процес, дозволяючи працювати швидше. Комп`ютер - це просто замінник руки, головне, щоб голова працювала, а в ній були цікаві ідеї", - сказав Черкаський. !zn

Читайте також:

Мультфільм за мотивами української казки «Жив був пес» визнано кращим за 100 років


Сіквел «Аватара» переноситься на 2015 рік

У Голлівуді почалася криза ідей

У США склали список найгірших фільмів року

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі